POLIDEPORTIVOS.ES

Barcelona
Actividad o Producto o Empresa Provincia o Población
logotipo Ver ficha
Instal.lació municipal gestionada per la Fundació Claror. Té tot el que es necessita per a posar-se en perfecta forma física. 2 piscines, pavelló cobert, sala fitness, sala polivalent, pista exterior, 6 vestidors, 3 hidromassatges, 2 saunes i sala de massatges. Activitats per a nens i adults.

logotipo Ver ficha
El pavelló consta de recepció, vestidors, una graderia amb capacitat per a dos centenars de persones, una pista poliesportiva doble, gimnàs... Aquesta completa i moderna instal·lació pretén donar cobertura a les necessitats esportives de la ciutadania de Sant Vicenç de Montalt.

logotipo Ver ficha
Instal·lació esportiva municipal de Molins de Rei creada amb l'objectiu de facilitar la pràctica esportiva de les diferents modalitats i la promoció de l'activitat física i l'esport com una activitat desitjada per als ciutadans i ciutadanes. L'horari d'atenció és de dilluns a divendres de 9 a 13 i de 16 a 20h.

Todas las provincias
1 Polideportivos en Barcelona
1 Polideportivos en Molins de Rei
1 Polideportivos en Sant Vicenç de Montalt
0 Asociaciones y Clubes Deportivos
7 Deportes de Aventura
84 Gimnasios
5 Tiendas de Deporte
0 Tiendas de Deporte On-LineInformación general • Razones para anunciarse • Difusión de Buscaprof • Alta de anunciantes • Contactar para anunciarse • Nota legal • Política de privacidad
Buscaprof Internet, S.L. - C/ Charles Darwin, 11 - 46980 - Parque Tecnológico - Paterna - Valencia - España · Telf Atención al Cliente: 96 182 68 42 · CIF: B-97750574· Registro Mercantil de Valencia y provincia, Tomo: 8532, Libro: 5821, Folio: 134, Sección: 8, Hoja: V 116689